400 g kalvelever
100 g chorizo
3 fed hvidløg
1 stort løg
1 gul peberfrugt
1 - 2 squash
1 dl piskefløde
et par spsk mel
4 dl bouillon
salt og peber
rigeligt med hakkede krydderurter - salvie rosmarin eller timian
Kalveleveren skæres i bitte små firkantede stykker. Chorizo-pølsen skæres også i små stykker. Løg og hvidløg hakkes fint. Squash og peberfrugt skæres i stykker - småt, groft, strimlet eller i tern efter behag.
Løg. hvidløg, og chorizo svitses i olie. Tag det op af gryden og svits derefter kalveleveren hurtigt ved forholdsvis høj varme. Tag leveren op af gryden og svits endelig squash og peberfrugt. Nu blandes alle de svitsede ting i gryden og der tilsættes bouillon og fløden der er rørt til en jævning med fløden. Tilsær salt og peber og finthakkede krydderurter Det hele koges op og simrer stille og roligt i små 10 min. Smag til med salt og peber og evt ekstra krydderurter.
Smager godt med ris eller kartoffelmos til
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar