Denne her græskarmos smager godt bl.a på et stykke brød.
Vi fik den til rugbrødsmadder i dag i vuggestuen, og der var mange der godt kunne lide den.
Jeg havde lavet den med creme fraiche 9 %.
1 hokaido-græskar (ca 1 kg)
1 - 2 dl creme fraiche eller græsk yoghurt
karry
1 - 2 hvidløg
salt, evt peber, cayennepeber og citronsaft
Hokaidoen (den skal ikke skrælles) vaskes grundigt, flækkes, renses for kerner og skæres i grove stykker. Hokaidostykkerne vendes i lidt olivenolie, salt og karry, og bages i ovnen 180 grader til de er møre - ca 30 - 40 min.
Når de bagte hokaidostykker er kølet af blendes de med creme fraiche og smages til med citronsaft, presset hvidløg, salt og cayennepeber.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar